Konferencija za medije povodom Međunarodnog festivala dečijeg folklora “Licidersko srce”, Beograd, 09. avgust 2012. godine

Konferencija za medije povodom Međunarodnog festivala dečijeg folklora “Licidersko srce”održava se u četvrtak, 09.avgusta 2012. godine, u 12.00 časova, u prostorijama Turističke organizacije Srbije, Čika Ljubina 8 (prvi sprat), Beograd.

Uoči konferencije za novinare, istog dana od 11.00 časova učesnici festivala iz Srbije će održati mini defile u autentičnim srpskim nošnjama do česme u Knez Mihailovoj ulici, gde će i odigrati nekoliko koreografija kao ilustraciju programa koje posetioce očekuje na “Liciderskom srcu”.

Konferencija za novinare će biti prilika da se novinari i prisutni gosti upoznaju sa programom čevrtog po redu Međunarodnog festivala dečijeg folklora “Licidersko srce”, kao i turističkom lokalnih turističkih organizacija Užica, Zlatibora, Bajine Bašte, Nove Varoši i Kosjerića na čijoj će se teritoriji ova manifestacija održati.

Manifestacija „Licidersko srce“ će se ove godine održati od 20.-25. avgusta, a na manifestaciji će učestovovati dečiji folklorni ansambli iz Španije, Poljske, Turske, Grčke, Mađarske, Kanade, Belorusije i Republike Srpske.