Конференција за медије поводом Међународног фестивала дечијег фолклора “Лицидерско срце”, Београд, 09. август 2012. године

Конференција за медије поводом Међународног фестивала дечијег фолклора “Лицидерско срце”одржава се у четвртак, 09.августа 2012. године, у 12.00 часова, у просторијама Туристичке организације Србије, Чика Љубина 8 (први спрат), Београд.

Уочи конференције за новинаре, истог дана од 11.00 часова учесници фестивала из Србије ће одржати мини дефиле у аутентичним српским ношњама до чесме у Кнез Михаиловој улици, где ће и одиграти неколико кореографија као илустрацију програма које посетиоце очекује на “Лицидерском срцу”.

Конференција за новинаре ће бити прилика да се новинари и присутни гости упознају са програмом чевртог по реду Међународног фестивала дечијег фолклора “Лицидерско срце”, као и туристичком локалних туристичких организација Ужица, Златибора, Бајине Баште, Нове Вароши и Косјерића на чијој ће се територији ова манифестација одржати.

Манифестација „Лицидерско срце“ ће се ове године одржати од 20.-25. августа, а на манифестацији ће учестововати дечији фолклорни ансамбли из Шпаније, Пољске, Турске, Грчке, Мађарске, Канаде, Белорусије и Републике Српске.