Konferencija za medije povodom festivala „Silafest“

Konferencija za medije povodom „Silafesta“ održaće se 27. avgusta (četvrtak) 2015. godine, s početkom u 12.00 časova, u prostorijama Turističke organizacije Srbije, Beograd, Čika Ljubina 8, 1. Sprat.

Na ovoj konferenciji će prisustvovati i pretstavnici ambasade Republike Slovačke, ovogodišnje zemlje partnera festivala, kao i članovi žirija – Vladimir Racković, Slobodan Čulić, Nikola Lorencin. Na konferenciji će biti i naš poznati muzičar i zabavljač „Prljavi inspektor Blaža“, koji će voditi program otvaranja Festivala.

O svim detaljima, filmskom programu, pratećim manifestacijama i brojnim gostima festivala na press-konferenciji će govoriti:

1. Dragan Milić, Predsednik opštine Veliko Gradište i Predsednik Saveta festivala

2. Vladimir Pavković, odnosi sa javnošću Visoke turističke škole strukovnih studija, partnera festival, član žirija

3. Ljiljana Čerović, Turistička organizacije Srbije, član žirija

4. Boško Savković, izvršni producent festivala

Sedmi međunarodni festival turističkog i ekološkog filma „Silafest“ održaće se u Velikom Gradištu i na Srebrnom jezeru od 30. avgusta do 05. septembra 2015. Godine.

Direktni pokrovitelji „Silafesta“ su Opština Veliko Gradište, Ministarsto trgovine, turizma i telekomunikacija, Turistička organizacija Veliko Gradište, Turistička organizacija Srbije, Visoka turistička škola strukovnih studija iz Beograda i drugi.