Конференција за медије поводом најаве “Роштиљијаде”, Београд, 23. август 2024. године

Туристичка организација Србије и Туристичка организација града Лесковца у петак, 23. августа 2024. године у 13.00 часова у  конференцијској сали Туристичке организације Србије (Чика Љубина 8/1. спрат) у Београду организују конференцију за новинаре на којој ће најављена привредно-туристичка манифестација “Роштиљијада”, која се ове године одржава од 26. августа до 01. септембра.

Посетиоце манифестације поред богате гастрономске понуде очекује разноврстан и квалитетан културно – забавни програм са гостовањем популарних извођача, који ће се одвијати на градском тргу, као и традиционална такмичења угоститељских радника мајстора роштиља, такмичење ученика угоститељских школа, такмичење у припреми највеће пљескавице на свету и такмичење у припреми највеће пљескавице из руке.

Према најавама и искуствима од претходних година, очекујемо да “Роштиљијаду 2024” посети велики број гостију из земље и иностранства.

“Роштиљијаду” ће на конференцији најавити Дијана Ранђеловић, в.д. директора Туристичке организације града Лесковца и Мирољуб Радивојевић, организатор за развој и промоцију туристичких производа.