Конференција за медије поводом манифестације „Дани Вајферта“, Београд, 08. јун 2016. године

Конференција за медије поводом промоције програма манифестације „Дани Вајферта“, која се одржава у организацији Туристичке организације Панчева, а под покровитељством Града Панчева одржава сеу среду, 08. јуна у 11.00 часова,у просторијама Туристичке организације Србије,Чика Љубина 8 (први спрат), Београд.

Присутнима ће се обратити:

1.Александар Фаркаш, градски менаџер Града Панчева

2.Бранислав Ровчанин, директор Туристичке организације Панчева

3.Дејан Смиљанић, председник групације малих пивара у Привредној комори Србије

„Дани Вајферта“ је нова културно-туристичка манифестација која ће се ове године други пут одржати у Панчеву, 10. и 11. јуна, под слоганом „Време правих вредности“. Намера организатора манифестације, Туристичке организације Панчева, јесте да се кроз промоцију лика и дела угледног Панчевца Ђорђа Вајферта истакну туристички, културно-уметнички и привредни потенцијали града Панчева.

Манифестација „Дани Вајферта“ почела је разноврсним пратећим програмским активностима крајем маја, док ће се централне активности одржати у срцу старог градског језгра Панчева, на тргу Ђорђа Вајферта, 10. и 11. јуна.

Програм је подељен у неколико сегмената, од којих издвајамо туристички (промоција туристичке руте „Стопама Ђорђа Вајферта), културно-уметнички (концерти, изложбе,) и сегмент посвећен привредницима (Сајам крафт пива).