Конференција за медије поводом манифестације „Дани Вајферта“

Конференција за медије поводом промоције програма нове манифестације „Дани Вајферта“, ће се одржати у уторак, 02. јуна у 11.00 часова, у просторијама Туристичке организације Србије, Чика Љубина 8 (први спрат), Београд.

Присутнима ће се обратити:

• Бранислав Ровчанин, директор Туристичке организације Панчева

• Јелена Батинић, чланица Градског већа задужена за привреду, приватно предузетништво и инвестиције

• Биљана Бобић Субин, менаџерка за корпоративне односе компаније „HEINEKEN Srbija“

• Анђела Вила, самосталнa стручнa сарадница за туризам Секретаријата за привреду и економски развој

„Дани Вајферта“ је нова градска манифестација која ће се ове године први пут одржати у Панчеву 12. и 13. јуна, под слоганом „Место одакле је све почело“. Намера организатора манифестације, Туристичке организације Панчева и компаније „HEINEKEN Srbija“ је да се кроз промоцију лика и дела угледног Панчевца Ђорђа Вајферта истакну туристички, културно-уметнички и привредни потенцијали града Панчева.

Манифестација „Дани Вајферта“ почела је разноврсним пратећим програмским активностима средином маја, док ће се централне активности одржати у срцу старог градског језгра Панчева. Програм је подељен у неколико сегмената, од којих издвајамо туристички (екскурзије средњошколаца и промоција нове туристичке руте), културно-уметнички (концерти, изложбе, пројекције филмова, предавања) и сегмент посвећен привредницима (стручни скупови, сајам старих заната).

Покровитељ манифестације је Град Панчево.